dimarts, 10 de maig del 2016

COLÒNIES 2n!!!


Els dies 27 i 28 d’abril, els alumnes de 2n vam anar de colònies a Sant Joan de Missa amb una missió: trobar el tresor pirata! 


El primer dia vam arribar a la casa de colònies i després de berenar vam anar fins la platja de Cala’n Turqueta a peu!



Allà, tots vam cercar el tresor, però només vam trobar pistes, uns bòtils amb un missatge molt clar: “Si el tresor voleu trobar, a la casa difícils proves haureu de superar”. 


De tornada a la casa, vam fer  una bona bereneta i mentre jugàvem,  van aparèixer els mestres vestits de pirates!! No ens ho podíem creure!! Per grups vam haver de superar unes proves difícils, però molt divertides! 


Després, entre tots vam ordenar les peces aconseguides i va aparèixer un  missatge: “Quan sigui fosc, per defora heu d’anar si el tresor voleu trobar”. Dit i fet! Després de sopar, quan va ser ben fosc, vam sortir afora, equipats amb llanternes, fins que va aparèixer el tresor pirata!


Va ser una dia ple d’emocions i aventures, però va arribar l’hora de dormir. Així de bé ens ho vam passar també!


Ensoldemà, el primer que vam fer va ser deixar la casa de colònies neta com una patena, tot ben recollit i a punt per quan fos l’hora de marxar. 

Després de berenar, ens vam reunir tots al pati i ens van donar la nostra part del tresor. Finalment, vam cantar la cançó dels pirates i ens vam fer fotos de grup.


Amb el tresor en mà, vam marxar de Sant Joan de Missa amb un gran somriure i uns bons records difícils d’oblidar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada